NH CALDERON
BARCELONA
2004-2008

L’hotel NH Calderón, amb categoria de quatre estrelles, es troba a la Rambla de Catalunya cantonada carrer Diputació, districte Eixample de Barcelona, molt a prop plaça Catalunya, Passeig de Gràcia ,és a dir al bell mig de la Barcelona més turística i comercial.

L’edifici ha sofert durant els últims anys moltes reformes, s’ha reformat de cap a peus per fases per dotar-lo d’una actualització en qualitat, servei i disseny. S’ha fet una reforma integral de instal·lacions i habitacions i zones comuns.

Consta de planta baixa, planta restaurant (encara no reformades i actualment en procés d’estudi), planta entresol destinada a serveis, i 10 plantes pis habitacions, amb un total de 250 habitacions. L’última planta es va reformar integrament per utilitzar-la com a gimnàs, sales de massatge i sauna, i una zona exterior de piscina..

La reforma ha buscat millorar les carències i defectes de funcionament, l’antiguitat de les instal·lacions i dels serveis, així com per adequar l’establiment a la llicencia ambiental demanada, d’accessibilitat i de prevenció d’incendis i que ha suposat fer una intervenció en profunditat.

S’ha rehabilitat i impermeabilitzat totes les cobertes, reformat totes les habitacions i reordenat el funcionament de les plantes.

Actualment l’hotel te 250 habitacions, projecte d’un nou menjador a planta R just a la cantonada amb Rambla de Catalunya, projecte de nous salons amb totes les millores tècniques i estètiques exigibles,.. . Tot aquest esforç ha suposat retornar a l’hotel a la màxima qualitat, millorant la seva oferta dins el renyit mercat hoteler de luxe de Barcelona.

MARTÍ AVILÉS Arquitectura & Gestió ©2014
C/ Doctor Ullés nº2 1r 2a · Tel. 93 731 51 44 · técnica@martiaviles.com