QUI SOM

I. Martí i J. Avilés, SLP, empresa especialitzada en la gestió i en el control d’execució d’obres públiques i privades des de 1990.

Creada l’any 1990 amb l’objectiu de desenvolupar Serveis tècnics d’arquitectura, col·laborant amb diferents organismes públics i múltiples estudis d’arquitectura i urbanisme en la realització de direccions d’obra, amidaments i pressupostos, estudis de seguretat y salut i coordinació, control de qualitat, control econòmic i de gestió, així com en la participació en el desenvolupament de projectes executius.

La contínua formació de l’equip col·laborador i la confiança dels nostres clients ha permès fiançar l’empresa i desenvolupar els Serveis de gestió integral de projectes.

Project management
Revisió i informe de projectes
Anàlisi i revisió d’amidaments i pressupostos
Planificació de la organització d’obra i costos
Gestió administrativa de permisos, llicències i seguiment documental de legalitzacions
Gestió de contractació de l’obra i seguiment econòmic
Direcció de l’execució de l’obra, control de qualitat, seguretat i salut, medi ambient i instal·lacions.

Col·laboradors

Joan Font Masdefiol, arquitectura i gestió de l’oficina/ Júlia Martí i Julià, administració/ Ramón Grau Trullàs, arquitecte/ Montse Sánchez del Pozo, arquitecte tècnica/ /Joan Bombardó Martí, arquitecte/ Alicia Valle Martín, llicenciada ciències ambientals/ Ferran Gallego Mir, enginyer tècnic d’instal·lacions/ Esteve Grau, enginyer superior/ Honorato.dwg, topografia/ Marta Verdera Francino, advocada i gestió de dret urbanístic/ Josep Palmés, economista

Clients

Autoritat portuària de Barcelona/ Arquebisbat de Barcelona/ Universitat de Barcelona/ Gisa/ Regesa/ Impsol/ Renfe-Adif/ Comsa-Ente/ Ferrovial/ Contratas y Obras/ Gerens Hill/ RTVE/ Habitat/ Oncisa/ Bonsol/ Aisa/ NH Hoteles/ Starwood Hotels/ Centro Superior de Investigaciones Científicas/ Generalitat de Catalunya./ Aj. de Barcelona/ Aj. de Terrassa/ Aj. de Parets/ Aj. de Granollers/ Aj. de Reus/ Aj. Navarcles/ Aj. Caldes de Montbui/…

Obres

Museu Diocesà -Barcelona/ Catedral de Barcelona/ Microelectrònica -Bellaterra/ Presó de Tarragona/ Torre de control portuària -Barcelona/ Teatre-auditori –Granollers/ Comissaria Mossos d’Esquadra- El Vendrell/ Edifici Judicial – Terrassa/ Porta Nord (120 habitatges)- Barcelona/ Torre Baró (250 habitatges) –Barcelona/ Residencial les Palmeres (80 habitatges) – Vinyols i els Arcs/ Oncisa (46 habitatges)- Terrassa /Museu Manolo Hugué- Caldes de Montbui/ Hotel Meridien- Barcelona/ Hotel Calderon- Barcelona/ Biblioteca UB- Barcelona/ Centre Cultural- Parets del Vallès/ Auditori–Escola de música- Navarcles/ Clínica Stauros- Barcelona/ Golf Bonmont- Montbrió del Camp/...

Tècnics especialistes, acreditats pel centre Tècnic de Rehabilitació de la Generalitat de Catalunya (CTR) per la realització de projectes i direccions d’obra en edificacions amb patologies estructurals.

Inspecció, informe, projecte i direcció d’obres de rehabilitació en edificis plurifamiliars amb patologies estructurals que sol·liciten les subvencions de la Generalitat de Catalunya.

Adequació a las normatives vigents (CTE).

Pèrits judicials inscrits en els jutjats de 1ª instancia de Terrassa i Rubí.

Realització de peritatges de part i pel jutge.

Taxadors immobiliaris i fundadors de Tabancsa, empresa de taxacions immobiliàries reconeguda pel Banco de España.

Taxacions immobiliàries a Catalunya per diferents bancs i caixes d’estalvi.

Responsables del manteniment de l’actual Catedral de Terrassa (1994/1997).

Projecte i direcció pel manteniment i rehabilitació de diferents elements arquitectònics de l’actual Catedral de Terrassa.

Col·laboradors en la publicació del catàleg monumental de l’arquebisbat de Barcelona.

Elaboració de documents gràfics i anàlisi tècnica de diferents propietats de valor arquitectònic-històric propietat de l’arquebisbat de Barcelona.

MARTÍ AVILÉS Arquitectura & Gestió ©2014
C/ Doctor Ullés nº2 1r 2a · Tel. 93 731 51 44 · técnica@martiaviles.com